Koulukumppani Laitteet Lehdistötiedote Vastuullisuus 06.09.2024

Advania Finland Oy voitti Tiera Oy:n kilpailuttaman puitesopimuksen uusiolaitteista

Vastuulliset it-laitteet ovat nyt yhä laajemmin saatavilla Advanian avulla. 

Tiera Oy on valinnut teknologiayhtiö Advanian puitesopimuksen toimittajaksi. Sopimus kattaa laadukkaat uusiolaitteet ja niihin liittyvät tukipalvelut kuntatoimijoille ja hyvinvointialueille ICT-hankintakanavan kautta. Uusiolaitteilla tarkoitetaan käytettyjä työasemia, älypuhelimia ja tabletteja, jotka on kunnostettu ja otetaan käyttöön uudelleen. Uusiolaitteet ovat käyttäjälleen takuun ja tuen piirissä.

Hankinnan päämääränä on mahdollistaa uusiolaitteiden ja niihin liittyvien tukipalveluiden hankinta. Kilpailutuksessa kiinnitettiin huomiota erityisesti kokonaistaloudellisuuteen ja vastuullisuuteen sekä valikoiman laajuuteen.

“Teknologia-ala on avainasemassa kestävän liiketoiminnan kehityksen edistämisessä ja mahdollistajana. Modernit uusiolaitteet vastaavat hyvin käyttäjien laitteelle asettamiin vaatimuksiin. Ajattelutavan ja vakiintuneiden toimintatapojen muuttaminen vie aikaa, mutta vastuulliset it-laitteet ovat jo nykypäivää. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme uusiokäytettyjä laitteita edistääksemme kiertotaloutta”, sanoo Advanian toimitusjohtaja Atte Kekkonen. 

Sopimuksen toteutuksessa mukana ovat Opinsys-ryhmittymä ja mobiililaitteiden toimittaja Inrego Oy.

”Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyömme uusiolaitteiden osa-alueella. Tuomme luotettavat ja edistykselliset uusiolaiteratkaisut kuntatoimijoiden ja hyvinvointialueiden käyttöön. Autamme asiakkaitamme hankkimaan vastuullisia it-laitteita kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Uusiolaitteet tarjoavat keinon hyödyntää teknologian mahdollisuuksia ja samalla vähentää it-hankintojen ympäristövaikutusta”, kertoo Advanian laiteliiketoiminnan johtaja Petteri Kauria.  

Lisätietoa yhteistyöstä: Petteri Kauria, Advania Finland

Lue myös: Advania rakentaa IT-laitteiden uudelleenkäyttöön keskittyvän laitoksen Ruotsiin

Advania Group on yksi Pohjois-Euroopan IT-markkinan johtavista toimijoista. Yhtiöllä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Islannissa, Tanskassa ja Isossa-Britanniassa. Advania työllistää 5 500 ammattilaista. Toimimme Suomessa yli 300 asiantuntijan voimin keskittyen it-kokonaisulkoistuksien lisäksi muun muassa laite-, tietoturva- ja pilvipalveluihin. Olemme lisäksi kokonaisvaltainen Microsoft-talo ja osaamisemme kattaa sovelluskehitystä sekä verkko- ja 
asiakaskokemusratkaisuja.

Teknologian tuomat hyödyt konkretisoituvat vain ihmisten välisessä yhteistyössä. Tavoitteemme ja tekemisemme eivät siis keskity ainoastaan toimivaan teknologiaan; toimintamme ytimessä ovat asiakkaamme, sekä heille toimivan työympäristön mahdollistavat ammattilaisemme.
Advania - The tech company with people at heart.