#PeopleatAdvania Kumppanuus Lehdistötiedote 10.10.2024

Advania ostaa brittiläisen IT-ratkaisuihin erikoistuneen CCS Median

Yritysosto kasvattaa entisestään Advanian vaikutusta Isossa-Britanniassa ja lisää merkittävästi yhtiön tarjontaa markkinoilla.

Lontoo, Iso-Britannia – 10. lokakuuta 2024 – Advania UK ilmoitti tänään solmineensa lopullisen sopimuksen CCS Media -yhtiön osakekannan ostamisesta kokonaan. CCS Media on yksi Ison-Britannian suurimmista IT-ratkaisujen toimittajista. Kauppa on merkittävä Advanialle, joka pyrkii Pohjois-Euroopan johtavaksi IT-palveluntarjoajaksi.

Advania UK on pilvipalveluiden ja digitaalisen muutoksen asiantuntija sekä Microsoftin tärkeä kumppani. Yhtiöllä on kaikki kuusi Microsoftin Solutions Partner Designations -tunnustusta, ja se palvelee suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisen sektorin asiakkaita auttaen liiketoiminnan kehittämisessä ja tarjoamalla turvallisia teknologia-alustoja. Advania-konsernilla on yli 4 500 työntekijää eri maissa, kuten Ruotsissa, Norjassa, Islannissa, Suomessa, Tanskassa, Etelä-Afrikassa ja Isossa-Britanniassa.

Geoff Kneen, Advania UK:n toimitusjohtaja, sanoo: "Tämä on merkittävä osoitus sitoutumisestamme Ison-Britannian markkinoihin ja tarjoaa kahdelle luotetulle yritykselle mahdollisuuden toimia yhdessä asiakkaiden vahvana teknologiakumppanina. Serviumin kanssa voimme nyt tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisen valikoiman ja asiantuntemuksen teknologiaratkaisuissa. Odotamme innolla CCS Media -tiimin toivottamista tervetulleeksi Advania-konserniin."

CCS Media on teknologia- ja ratkaisuasiantuntija, jolla on yli 41 vuoden kokemus IT-ratkaisujen toimittamisesta. Britanniassa ja sen ulkopuolella sijaitseva 11 toimiston ja yhden logistiikkakeskuksen verkosto takaa maanlaajuisen palvelun yhdistettynä paikalliseen osaamiseen. Yritys tekee yhteistyötä yli 2 000 valmistajakumppanin kanssa ja myy yli miljoona tuotetta 8 000 asiakkaalleen. CCS Media on saanut tunnustuksia, kuten Best Companies Outstanding to Work For, Technology's 50 Best Companies to Work For, The UK's 100 Best Large Companies to Work For ja viisi alueellista Best Companies -palkintoa.

CCS Median toimitusjohtaja Terry Betts sanoo: "Johtoryhmämme on todella innoissaan yhdistymisestä Advanian kanssa. Tämä kauppa laajentaa asiantuntemustamme ja palveluitamme Ison-Britannian asiakkaille, palvellen asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin kattavien ratkaisujen avulla. Myös työntekijämme hyötyvät kasvu- ja kehitysmahdollisuuksista. Yhteinen kulttuurimme ja asiakaskeskeisyys ovat avainasemassa yrityskaupan mahdollistajana, ja Advania UK:n vahva kumppanuus Microsoftin kanssa auttaa meitä vastaamaan laajempiin asiakastarpeisiin strategiasta pilvitransformaatioon, hallittuihin palveluihin ja tekoälyyn."

Yritysoston myötä Advania UK työllistää nyt yli 1 500 henkilöä 20 toimipisteessä Isossa-Britanniassa sekä toimipisteissä Etelä-Afrikassa ja Yhdysvalloissa, tarjoten asiakkaille korkealaatuisia ratkaisuja ja joustavia hankintamalleja, jotka olivat aiemmin saatavilla vain suurimmille yrityksille. Yritysoston ansiosta yhtiön 9 000 asiakasta voivat parantaa liiketoimintansa keskeisiä prosesseja, optimoida kulujaan ja turvata toimintansa yhden palveluntarjoajan kautta. Advanian asema johtavana Microsoftin pilvitransformaation ja tekoälyn kumppanina kuuden Cloud Solutions Partner Designations- ja kahdentoista Microsoft Specialization -tunnustuksen ja Azure Expert MSP -statuksen avulla tarjoaa asiakkaille täydellisen valikoiman digitaalisen kehityksen palveluita, joita tukee poikkeuksellinen asiakaskokemus ja laajat alan akkreditoinnit.

Lue lisää Advania UK:sta>

AdvaniaTech company with people at heart
Yrityksellämme on toimintaa Isossa-Britanniassa, Ruotsissa, Norjassa, Islannissa, Suomessa ja Tanskassa. Yli 4 500 asiantuntijan tiimi tarjoaa hallittuja palveluita, laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja sekä konsultointipalveluita asiakkaille niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla, keskittyen pääasiassa keskikokoisiin organisaatioihin. Toimintamme keskiössä ovat asiantuntijoidemme osaaminen ja asiakkaidemme tarpeet, sillä uskomme teknologian hyötyjen lunastavan vain parhaiden ihmisten välisessä yhteistyössä. Rakennamme kestäviä suhteita, hyödynnämme johtavia teknologioita, tarjoamme moderneja alustaratkaisuja ja edistämme strategisia kumppanuuksia uudistaen tulevaisuuden IT-ympäristöä. Advanian taustalla ovat Goldman Sachs Alternativesin Private Equityn hallinnoimat rahastot. www.advania.com


CCS Media
on teknologia- ja ratkaisuyritys, jolla on yli 41 vuoden kokemus ensiluokkaisten IT-ratkaisujen ja -palveluiden toimittamisesta erilaisille organisaatioille sekä Isossa-Britanniassa että sen ulkopuolella. Yrityksellä on 11 toimiston ja yhden logistiikkakeskuksen verkosto, joka takaa maanlaajuisen palvelun ja toimituksen yhdistettynä paikalliseen osaamiseen. CCS Media tekee yhteistyötä yli 2 000 valmistajan kanssa tarjoten yli miljoonaa tuotetta 8 000 asiakkaalle. Yhtiö on saanut kaksi tähteä kategorioissa Best Companies Outstanding to Work For, Technology's 50 Best Companies to Work For, The UK's 100 Best Large Companies to Work For ja viisi alueellista Best Companies -palkintoa. www.ccsmedia.com