Microsoft 365 19.08.2024

Advania Finlandille uusia tunnustuksia Microsoft-osaamisesta – yritys on nyt myös Microsoft Cloud Partner

Advania Finlandin Microsoft-kumppanuus kehittyy jatkuvasti ja yritys on nyt Microsoftin ratkaisukumppani kaikilla kuudella ratkaisualueella. Sen myötä Advania Finland on nykyisin myös sertifioitu Microsoft Cloud Partner. 

Advania Finland ja Microsoft uusivat kumppanuutensa heinäkuussa sekä täydensivät samalla Advania Finlandin ratkaisukumppanuutta, kun yritys saavutti uuden ratkaisualuekumppanuuden Business Application -puolella.  Advanian ja Microsoftin pitkään jatkunut kumppanuus kehittyy jatkuvasti ja yritys on nyt Microsoftin ratkaisukumppani kaikilla ratkaisualueilla.

Advania on sertifioitu Microsoft-kumppani

Yhtenä uusimpana tunnustuksena Advania Finlandille on myönnetty Infra and Database Migration to Microsoft Azure –spesialisaatio. Auditointi meni läpi puhtain paperein. 

Advania Finlandille on myönnetty kesän 2024 aikana myös Modern Work -alueen spesialisaatio Modernize Endpoints. Spesialisaatio on tunnustusta hyvästä laitehallinnan osaamisesta. Advanialla on ennestään myös Modern Work Adoption and Change Management -spesialisaatiot pohjaten laatutyöhön Microsoft 365 -ratkaisujen käyttöönotossa ja konsultoinnissa. 

Tunnustukset kertovat Microsoft-ratkaisukumppaneiden osaamisesta

Microsoftin myöntämät spesialisaatiot kertovat Microsoftin ratkaisukumppaniyritysten syväosaamisesta. Spesialisaation saavuttaminen vaatii laaja-alaisesti näyttöjä, jotka rakentuvat kolmesta osa-alueesta: yrityksen yleinen suorityskyky, sertifioitu osaaminen sekä asiakkaiden menestys.  

Ratkaisukumppanuuksia on mahdollista saavuttaa yhteensä kuudella ratkaisualueella, jotka ovat; Modern Work, Security, Infrastructure, Data & AI, Digital & App Innovation ja Business Applications. Advania Finland on nyt sertifioitu kumppani jokaisella näistä kuudesta ratkaisualueesta.

Kokonaisvaltaista Microsoft-osaamista

Advania tarjoaa asiakkailleen kattavan Microsoft-palveluvalikoiman yhden luukun periaatteella. Advanian asiantuntijat tukevat asiakkaitaan muun muassa Microsoft 365 -ympäristön ylläpidossa, Microsoft Azure -pilvipalveluiden hallinnassa sekä työympäristöjen kehittämisessä ja sovellusratkaisuissa.

Advanian monipuolisen osaamisen ansiosta varmistetaan, että asiakasyritykset saavat täyden hyödyn moderneista Microsoft-ratkaisuista ja niiden tuomista integrointimahdollisuuksista digitaaliseen työhön.