Lehdistötiedote IT-ulkoistus IT-kokonaispalvelut #LifeatAdvania 02.09.2024

FCG uudistaa IT-palveluitaan yhteistyössä Advanian kanssa

FCG Finnish Consulting Group Oy, yksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä, on solminut laajennetun ulkoistussopimuksen it-kumppaninsa Advanian kanssa. Sopimuksen myötä FCG:n it-tukipalvelut siirtyvät Advanialle 1.9.2024 alkaen, ja samalla FCG:n it-tukihenkilöstö liittyy Advanian tiimiin. Uudistus tukee FCG:n hybridityömallia ja mahdollistaa paremman ja joustavamman IT-palvelukokemuksen FCG:n työntekijöille ja asiakkaille.

FCG työllistää yli 450 työntekijää, jotka työskentelevät joustavasti eri puolilla Suomea. FCG:n CDO Juho Toivonen kertoo, että ulkoistus on luonteva jatkumo pitkäaikaiselle yhteistyölle Advanian kanssa.

Tämä on meille mahdollisuus kehittää entistä parempia ja joustavampia IT-ratkaisuja alan huipputoimijan kanssa. Esimerkiksi uusien teknologioiden hyödyntäminen on liiketoimintojemme kehittymisessä avainasemassa. Olen iloinen siitä, että saamme jatkaa tätä työtä yhdessä tuttujen IT-ammattilaistemme kanssa, jotka pääsevä Advanialla kasvattamaan lisää omaa osaamistaan”, CDO Toivonen sanoo.

Advanian Business Unit Director Janne Herkama on tyytyväinen yhteistyön laajentumisesta ja uusista työntekijöistä.

Advania on teknologiayritys, jossa osaajat ratkaisevat yhdessä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa; me uskomme, että teknologian tuoma arvo konkretisoituu ihmisten välisessä yhteistyössä. Meille asiakkaiden ja kollegoiden kanssa yhdessä tekeminen motivoi meitä löytämään parhaat ratkaisut IT-palvelukokemukseen ja samalla tuo merkitystä työhömme. Haluan lämpimästi toivottaa FCG:n IT-tukipalveluiden huippuosaajat mukaan työyhteisöömme. Uskon, että tänään julkaistu yhteistyön laajennus mahdollistaa FCG:lle turvallisen ja joustavan IT-palvelukokemuksen”, Herkama toteaa.

Toimivat it-tukipalvelut ovat edellytys tehokkaalle työskentelylle, tietoturvariskeiltä suojautumiselle ja kilpailukyvyn säilyttämiselle kehittyvässä teknologisessa työympäristössä. Advanian tuottaa FCG:lle uuden kattavan loppukäyttäjäpalvelukokonaisuuden lisäksi laajasti eri konesali- ja tietokantapalveluita.


Lisätietoa antaa Janne Herkama (Business Unit Director, IT Infrastructure)

FCG (Finnish Consulting Group Oy) on yksi Suomen suurimpia suunnittelu- ja konsulttialan yrityksiä. Luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa yli 450 ammattilaisen voimin. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä ja hyvän hallinnon edistämisessä. Lisäämme asiakkaidemme osaamista ja pidämme huolen siitä, että yhteistyössä syntyy uutta ajattelua. Teemme yhteiskunnasta kestävämmän yhdistämällä inhimillisen toimintatavan, ylivertaisen osaamisen ja näkökulmia synnyttävän yhteistyön. www.fcg.fi

Advania Group on yksi Pohjois-Euroopan IT-markkinan johtavista toimijoista. Yhtiöllä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Islannissa, Tanskassa ja Isossa-Britanniassa. Advania työllistää 5 500 ammattilaista, joista Suomessa Advanian palveluksessa on noin 330 henkeä. Teknologian tuomat hyödyt konkretisoituvat vain ihmisten välisessä yhteistyössä. Tavoitteemme ja tekemisemme eivät siis keskity ainoastaan toimivaan teknologiaan; toimintamme ytimessä ovat asiakkaamme, sekä heille toimivan työympäristön mahdollistavat ammattilaisemme. Advania - The tech company with people at heart. www.advania.fi

Related content